RODO

Informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych na potrzeby Rozporządzenia Ogólnego o Ochronie Danych Osobowych

RODO w ubezpieczeniach

Abym mogła odpowiednio wcześnie przypomnieć Państwu o kończącej się polisie oraz przygotować atrakcyjną nową ofertę czy ofertę wznowieniową, zgodnie z wchodzącą w życie 25.05.2018 ustawą o ochronie danych osobowych RODO potrzebuję Państwa pisemnej zgody na przetwarzanie danych osobowych.

Poniżej w załączeniu znajdują się wszelkie informację odnośnie administratora danych osobowych oraz oświadczenie o przetwarzaniu danych osobowych. Dane te będą wykorzystywane tylko i wyłącznie w celach, na które wyrażą Państwo zgodę.

Proszę o uzupełnienie oświadczenia w oznaczonych miejscach, wydruk i odesłanie na adres mailowy lub bezpośrednie dostarczenie do biura.

W przypadku jakichkolwiek pytań, uwag lub wątpliwości proszę o bezpośredni kontakt telefoniczny bądź mailowy pod adres: [email protected]

Informacja administratora danych osobowych

Zgody na przetwarzanie danych osobowych

 

Jak wyrazić zgodę na przetwarzanie danych osobowych

Wymaganą do przedstawienia oferty ubezpieczeniowej zgodę na przetwarzanie danych osobowych można wyrazić na jeden z trzech sposobów. 

Wypełnienie poniższego formularza e-mailowego

Najprosztsza metoda to wypełnienie poniższego formularza e-mailowego. Podaj swoje imię i nazwisko, adres, telefon oraz adres e-mail a następnie zaznacz zgody na przetwarzanie danych, wpisz wynik działania matematycznego (zabezpieczenie przed SPAM’em) i kliknij “Wyraź zgodę”.

Podpisanie formularza PDF i wysłanie e-mailem

Proszę o uzupełnienie oświadczenia Zgody na przetwarzanie danych osobowych w oznaczonych miejscach, wydruk i odesłanie na adres mailowy [email protected]

Podpisanie zgody w naszym biurze

Zapraszamy do naszego biura przy ul. Pychowickiej 1A w Krakowie w celu osobistego podpisania zgody.

E-mailowy formularz zgody na przedtwarzanie danych osobowych

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych

1. Wyrażam zgodę, aby moje dane osobowe były przetwarzane przez Consensus Ubezpieczenia Beata Lepiarz w celach marketingowych, w tym poprzez profilowanie w celu określenia preferencji lub wymagań i potrzeb w zakresie produktów ubezpieczeniowych i innych produktów finansowych oraz w celu przedstawienia oferty.

2. Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Consensus Ubezpieczenia Beata Lepiarz informacji handlowej drogą elektroniczną, przy wykorzystaniu podanego adresu email lub wiadomości MMS/SMS na podany numer telefonu, w oparciu o art. 10 Ustawy z 18 lipca 2002r., o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

3. Wyrażam zgodę na używanie telekomunikacyjnych urządzeń końcowych i automatycznych systemów wywołujących dla celów marketingu bezpośredniego przez Consensus Ubezpieczenia Beata Lepiarz przy wykorzystaniu podanego numeru telefonu lub adresu email, w oparciu o art. 172 Ustawy z dnia 16 lipca 2004r., Prawo telekomunikacyjne.

4. Oświadczam, że zapoznałam/em się z Informacją administratora danych osobowych dostępną pod adresem https://www.consensus-ubezpieczenia.pl/informacja-administratora-danych-osobowych

9 + 12 =