// First try loading jQuery from Google's CDN // Fall back to a local copy of jQuery if the CDN fails

RODO

Informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych na potrzeby Rozporządzenia Ogólnego o Ochronie Danych Osobowych

RODO w ubezpieczeniach

Abym mogła odpowiednio wcześnie przypomnieć Państwu o kończącej się polisie oraz przygotować atrakcyjną nową ofertę czy ofertę wznowieniową, zgodnie z wchodzącą w życie 25.05.2018 ustawą o ochronie danych osobowych RODO potrzebuję Państwa pisemnej zgody na przetwarzanie danych osobowych.

Poniżej w załączeniu znajdują się wszelkie informację odnośnie administratora danych osobowych oraz oświadczenie o przetwarzaniu danych osobowych. Dane te będą wykorzystywane tylko i wyłącznie w celach, na które wyrażą Państwo zgodę.

Proszę o uzupełnienie oświadczenia w oznaczonych miejscach, wydruk i odesłanie na adres mailowy lub bezpośrednie dostarczenie do biura.

W przypadku jakichkolwiek pytań, uwag lub wątpliwości proszę o bezpośredni kontakt telefoniczny bądź mailowy pod adres: [email protected]

Informacja administratora danych osobowych

Zgody na przetwarzanie danych osobowych

 

Jak wyrazić zgodę na przetwarzanie danych osobowych

Wymaganą do przedstawienia oferty ubezpieczeniowej zgodę na przetwarzanie danych osobowych można wyrazić poprzez wypełnienie poniższego formularza e-mailowego. 

Jak to zrobić?

Podaj swoje imię i nazwisko, adres, telefon oraz adres e-mail a następnie zaznacz zgody na przetwarzanie danych, wpisz wynik działania matematycznego (zabezpieczenie przed SPAM’em) i kliknij “Wyraź zgodę”.

E-mailowy formularz zgody na przedtwarzanie danych osobowych

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych

1. Wyrażam zgodę, aby moje dane osobowe były przetwarzane przez Grupa Consensus Beata Lepiarz w celach marketingowych, w tym poprzez profilowanie w celu określenia preferencji lub wymagań i potrzeb w zakresie produktów ubezpieczeniowych i innych produktów finansowych oraz w celu przedstawienia oferty.

2. Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Grupa Consensus Beata Lepiarz informacji handlowej drogą elektroniczną, przy wykorzystaniu podanego adresu email lub wiadomości MMS/SMS na podany numer telefonu, w oparciu o art. 10 Ustawy z 18 lipca 2002r., o świadczeniu usług drogą elektroniczną.

3. Wyrażam zgodę na używanie telekomunikacyjnych urządzeń końcowych i automatycznych systemów wywołujących dla celów marketingu bezpośredniego przez Grupa Consensus Beata Lepiarz przy wykorzystaniu podanego numeru telefonu lub adresu email, w oparciu o art. 172 Ustawy z dnia 16 lipca 2004r., Prawo telekomunikacyjne.

4. Oświadczam, że zapoznałam/em się z Informacją administratora danych osobowych dostępną pod adresem https://www.consensus-ubezpieczenia.pl/informacja-administratora-danych-osobowych

15 + 8 =